За марката DOMUS

Испанската марка DOMUS, специалист в професионалното перално оборудване, е утвърдена, съвременна фирма, която може да гарантира  предлаганите качествени продукти и услуги на своите клиенти.

Като опитен производител, DOMUS разработва продукти , които отговарят на нуждите на различните клиенти, предлагайки широка гама от индустриално перално оборудване за всеки бизнес: хотели, ресторанти, перални стопанства, обществени перални на самообслужване, болници, социални домове и много др.

Компанията вярва в непрекъснатите иновации в дизайна и производствените процеси на оборудването, за да се постигне важната днес икономия на вода и енергия – ключови точки в днешния екологично ориентиран свят.

Мисията на Domus е да задоволи всички нужди на професионалното перално оборудване по конкурентна начин и в условията на работа на световния пазар. Като екип от професионалисти, компанията е в ежедневен контакт със своите клиенти, прилагайки  корпоративните ценности във всички области: иновации, опит, диалог и професионализъм

DOMUS присъства в повече в повече от 150 страни по света.

DOMUS е част от ONNERA Group, която предлага своите продукти на пет континента. ONNERA Group има 10 производствени предприятия, които са стратегически разпределени по целия свят (Испания, Франция, Полша, Турция, Китай и Мексико) и над 1700 професионалисти в състояние да предложат широка гама от решения, адаптирани да отговорят на нуждите на всеки отделен пазар.