WET CLEANING

WET CLEANING е метод за почистване на текстилни изделия, който използва вода и специални деликатни почистващи препарати, за да почисти дрехите. Той има няколко предимства пред химическото чистене:
Екологичност – WET CLEANING използва много по-малко химикали в сравнение с химическото чистене, което го прави по-екологичен и по-безопасен за околната среда.
По-безопасно за здравето – поради използването на по-малко химикали, WET CLEANING е по-безопасен за здравето на работниците и на клиентите.
По-безопасно за текстила – WET CLEANING е по-безопасен за текстила, защото не използва толкова агресивни химикали, които могат да повредят влакната и да доведат до по-бързо износване на дрехите.
Подходящ за деликатни материи – WET CLEANING е идеален за почистване на деликатни материи, които не могат да бъдат почистени по традиционен начин, без да се повредят.
По-добро качество на почистване – WET CLEANING може да постигне по-добри резултати от химическото чистене при отстраняване на петна, тъй като по-добре разтваря замърсяванията и ефективно ги отстранява.
Ниски разходи – WET CLEANING е по-икономичен метод за почистване, тъй като изисква по-малко време и ресурси, отколкото химическото чистене, което може да е по-скъпо поради необходимостта от специални химикали и оборудване.

Със системата WET CLEANING на Domus е възможно да се създаде екологичен и ефективен бизнес.
WET CLEANING е система, която се появи през последните години като алтернатива на химическото чистене – методът, който традиционно се използва от ателиетата, но който разчита на използването на разтворители като перхлоретилен.
Модерната система за WET CLEANING ви позволява да създавате най-добрите програми за пране, сушене и професионално завършване на процеса , като обръща специално внимание на деликатните дрехи и (или) тъкани, изискващи по-нежно третиране. Това е революционен метод, който премахва 80% от днешните петна, базиран на използването на биоразградими препарати и без използване на вредни химикали. Нарастващият натиск от новите екологични разпоредби, съчетан с повишеното екологично съзнание на клиентите, означава, че ако планирате да създадете бизнес с промишлени перални , системата за мокро почистване е задължителна. Няма съмнение, че този екологичен метод за почистване ще даде добавена стойност на вашия бизнес, като го отличи от другите перални във вашата зона.
Кои машини и оборудване на Domus се предлагат с технологията за мокро почистване?
Професионалните и индустриални перални Domus са оборудвани с новия микропроцесор TOUCH II, което улеснява създаването и използването на най-добрите програми за мокро почистване. Цялата гама, от HPW-8 с капацитет от 8 kg до DHS-120, са оборудвани с най-добрите характеристики, включително автоматична система за смесване на вода при различни температури, барабан от неръждаема стомана и Efficient Drum, за по-мощно механично изпълнение. Опцията Water Recycle (използване на вода от резервоари) е предназначена да оптимизира резултатите от системата.
В съответствие с оборудването за пране, Domus насочва вниманието ви към линията ECO-ENERGY сушилни , специално проектирани за постигане на най-добри резултати със системата за мокро почистване, благодарение на най-съвременните функции: система за възстановяване на въздуха , интелигентен сензор за влага, барабан с вдлъбнати перфорации за осигуряване на максимална грижа за деликатните дрехи…
Предлагат се и резервоари за вода и препарати ECOTANK , които спестяват повече от 70% вода всяка година. И не на последно място довършителните маси и манекени за перфектния професионален завършек. Цялото оборудване е проектирано да пести енергия, да намали консумацията на вода, да използва екологично чисти препарати и да предлага оптимални нива на чистота и ефективност.
Открийте всичко, което системата за мокро почистване WET CLEANING може да предложи на вашето пране!